Kubizmi në kuzhinë

Kuzhinat pothuajse gjithmonë janë ndërtuar dhe organizuar në bazë të funksionit dhe asnjëherë nuk është menduar për origjinalitin estetik të tyre.

Binjaket bullgare, Desislava Ivanova dhe Branimira Ivanova,  nga studio e dizajnit Gemelli, kanë menduar jashtë “shabllonit” dhe kanë krijuar një dizajn inovativ “kubizmi në kuzhinë”.

kubizmi kuzhine10

Linjat e gjelbra kaotike që e përshkojnë tërë hapësirën, e bëjnë interierin të ndritshëm, abstrakt, dhe energjik në të gjitha mënyrat e mundshme.

Në përgjithësi, dizajni reflekton kubizmin në mënyrë moderne – andaj, jo të gjithë mund ta vlerësojnë punën e tyre unike. /NGJYRA.COM/

kubizmi kuzhine7 kubizmi kuzhine8 kubizmi kuzhine6 kubizmi kuzhine5 kubizmi kuzhine4 kubizmi kuzhine2 kubizmi kuzhine3 kubizmi kuzhine9

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply