Kur interieri flet me gjuhën e natyrës

Druri, guri dhe librat … tre elementë që nuk duket të kenë shumë gjëra të përbashkëta, mirëpo ndërlidhja e tyre është karakteristikë e këtij qëndrimi ditor të mahnitshëm.

Në një hapësirë prej 250m², të emëruar Loft 24-7, arkitektja  Fernanda Marques me sukses e ka realizuar një ëndërr të arkitekturës bashkëkohore, në Sao Paulo, Brazil.

Përdorimi i materialeve në gjendjen e tyre natyrore është ideja themelore e dekorimit të ambientit.

Ndriçimi natyror, teksturat e theksuara, dhe lidhja e drejtpërdrejt me hapësirën e jashtme janë çelësi i dizajnimit të villave moderne në vendet rurale. /NGJYRA.COM/

interieri1111 interieri2222 interieri3333 interieri4444 interieri5555 interieri6666 interier8888 interier7777

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply