Kurrë mos i fusni këto gjëra në shtrat…

Edhe pse nuk do të ndieni se sa është i fuqishëm parfumi të cilin e keni përdorur, më mirë mos e teproni, duke spërkatur nëpër tërë trupin. Mase vetëm disa pika, ashtu që aromën mund ta ndiente vetëm ai i cili është larg jush vetëm disa centimetra.

Mund t’ju ndodh edhe që ai parfum nuk i përshtatet partnerit tuaj, andaj edhe do të bëhet pengesë.

Kur lyen trupin me vaj bëhet aq e rrëshqitshme sa që fare nuk mund ta mbaj në duar

Edhe pse mbase keni lëkurë të tharë dhe dëshironi ta aromatizoni, para shkuarjes në shtrat mos përdorni vaj. Vaji mund të jetë shumë i rrëshqitshëm, ndërkaq lëkura nuk e thith aq shpejt sikur qumështin e lëkurës.

Prandaj, më mirë është nëse keni vendosur të lyheni me diçka, bëjeni me krem apo qumësht trupi. Partneri juaj me siguri do t’ju jetë falënderues.

cifti akt555

Grimi i saj është gjithandej, si mbi mua ashtu edhe nëpër çarçafë

Kur shkojnë në krevat, femrat me buzëkuq provojnë të zgjidhin edhe një kompleks që ka të bëjë me bukurinë. Kjo nuk është e pakëndshme vetëm për shkak që pas puthjeve buzëkuqtë lënë shije të pakëndshme në buzët e të dashurit tuaj.

Me atë rast mos harroni që buzëkuqtë lënë pas gjurmë shumë të theksueshme në çarçafët e sapondërtuar.

Nëse jeni të detyruara të përdorni ngjyra “luftarake”, së paku zgjidhni preparate kozmetike të cilat janë më të rezistueshme në fërkime dhe pas vete nuk lënë gjurmë të pashlyeshme.

Goditja me penis

Në filma pornografikë gjithashtu shpesh bëhet goditja me penis, kur mashkulli me penisin në ereksion partneren në film e godet në fytyrë, në vagjinë dhe në prapanicë.

Kjo gjë për mashkullin mund të jetë kënaqësi më e madhe e cila i ndihmon të mbajë ereksionin.

Nëse partnerja juaj goditjen me penis e konsideron ofenduese, më mirë është që të mos e bëni këtë gjë. Kur vërtet keni nevojë për eksitim plotësues, në vend se ta goditni partneren mund ta goditni për shuplaka të duarve tuaja.

cifti akt 666

Thellë në fyt

Nuk është e rrallë që në filma pornografikë si paralojë të shihni orale të egra dhe ekstreme, kur aktoret bëjnë “deep throat”, përkatësisht e fusin penisin thellë në fyt.

Kjo do të thotë që aktoret me sukses dhe pa vështirësi tërë penisin e vendosin në fyt, me ç’rast shfaqen kollitje, ngufatje pastaj në raste ekstreme edhe vjellje.

Pra, nuk është e nevojshme të theksohet posaçërisht që ka shumë femra që kanë paragjykime, prandaj nuk dëshirojnë të preferojnë mënyra të tilla. Është më mirë që ta leni partneren vetë të vendosë.

Nëse e dëshiron thellë në fut gjatë seksit oral do ta bëjë vetë ajo. Nëse megjithatë dëshironi që ta orientoni në seks oral, me atë rast futeni butësisht dhe me kujdes penisin në gojën e saj. Nëse vëreni se nuk po ndihet mirë, menjëherë ndërprisni.

Love couple in bed

Seksi anal pa përgatitje

Edhe pse në filmat pornografikë duket si shumë e thjeshtë praktika seksuale për të cilën nuk është e nevojshme kurrfarë përgatitjeje, në jetën reale pothuajse të asnjë femre në asnjë rast nuk është ashtu.

Parimisht penisin tënd nuk duhet vetëm ta lagni dhe të filloni seksin anal, por me atë rast afër vetes duhet të keni lubrifikant, andaj femrën më parë duhet ta eksitoni mirë dhe ta relaksoni.

Në filmat pornografikë lyerja me lubrifikante dhe kënaqësia plotësuese shpesh bëhen midis pauzave dhe atëherë kur janë të shkyçura kamerat.

Seksi anal mund t’ju ofrojë shumë kënaqësi, mirëpo vetëm nëse e bëni në mënyrë të drejtë.

cifti akt 333

Pas seksit anal pason seksi oral

Në filmat pornografikë shpesh pas seksit anal pason seksi i paparalajmëruar oral, pas të cilit aktoret pornografike kushtimisht ndizen.

Në jetën reale është e rekomandueshme që midis seksit anal dhe oral, i cili pason, të shtoni edhe një “paralajmërim” të shkurtër të aktit apo ta pyesni se a është e gatshme akt të tillë. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply