Marshi në Paris

Mbi një milion njerëz dhe dhjetëra liderë botërorë marshojnë në Paris për të nderuar viktimat e sulmeve terroriste në këtë qytet– në mesin e tyre janë edhe presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, zv/kryeministri Hashim Thaçi dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply