Martesat më të shtrenjta të njerëzve të famshëm

Luksi i njerëzve të famshëm nuk ka limit, sidomos kur bëhet fjalë për ditën më të lumtur të jetës së tyre, martesën – ditë kjo, kur ata dëshirojnë të lënë përshtypje se jeta e tyre është parajsë.

Në rregull, e dijmë fare mirë që martesat e VIP-ave shpesh janë më shumë lidhje interesi se sa dashurie – që zgjasin disa vjet, për të mos thënë disa muaj ose javë. Megjithatë, duhet pranuar se ata shpenzojnë shuma të mëdha parash për të organizuar festa madhështore martesore që bëjnë jehonë në mediat botërore për javë të tëra.

Në vijim ju prezantojmë “garën e padukshme mes të famshmëve” – respektivisht martesat më të shtrenjta të tyre ndër vite, për të cilat kanë shpenzuar dhe miliona dollarë. Fatkeqësisht ose fatmirësisht, disa prej tyre janë ndarë vite me parë. /NGJYRA.COM/

martesa VIP1

Donald Trump & Melania Knauss –1 milion $

martesa VIP2

Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas – 1.5 milion $

martesa VIP3

Christina Aguilera & Jordan Bratman – 2 milionë $

martesa VIP4

Elizabeth Hurley & Arun Nayar – 2.5 milionë $

martesa VIP5

Elton John & David Furnish – 1.5 milion $

martesa VIP6

David & Victoria Beckham – 800,000 $

martesa VIP7

Kate Middleton & Prince William – 70 milionë $

martesa VIP8

Paul McCartney & Heather Mills – 3 milionë $

martesa VIP9

Madonna & Guy Ritchie – 1.5 milion $

martesa VIP10

Tom Cruise & Katie Holmes – 2 milionë $  

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply