Mesila Doda

Deputetja Mesila Doda ishte e vetmja nga Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike që qëndroi në sallën e Kuvendit dhe votoi për heqjen e mandatit të deputetëve Tom Doshi dhe Mark Frroku.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply