Migrantët

Numri i kosovarëve të kthyer nga shtetet perëndimore të cilët kishin dalë që nga fundi i vitit të kaluar dhe sidomos fillimin e këtij viti është mbi 6 mijë, raporton KosovaLive.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply