Motoçikletat e punuara nga orët e dorës

Nëse keni ndonjë orë të vjetër dore jashtë funksionit dhe keni menduar ta hidhni në mbeturina, mendoni edhe njëherë! Së paku, prisni derisa t’i shihni punimet e dy artistëve dhe të kuptoni se çfarë kanë arritur të krijojnë ata nga orët e vjetra të dorës.

Dmitry Khristenkonga Ukraina dhe Dan Tanenbaum nga Kanadaja, kanë krijuar vepra artistike të mahnitshme nga orët e vjetra të dorës. Duke shfrytëzuar vetëm pjesët e orëve të vjetra të dorës, ata kanë krijuar skulptura të bukura të motoçikletave në miniaturë.

Veprat e tyre mjaft të komplikuara dhe gjithëpërfshirëse, mund t’i shikoni në foto-galerinë që po ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

moto-ora2 moto-ora3 moto-ora4 moto-ora5 moto-ora6 moto-ora7 moto-ora8 moto-ora9 moto-ora10 moto-ora11 moto-ora12 moto-ora13 moto-ora14 moto-ora15 moto-ora16 moto-ora17 moto-ora18

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply