Nataliteti në Kosovë

Nataliteti në Kosovë po bie çdo herë e më shumë dhe këtë e thonë edhe në Klinikën e Gjinekologjisë. Kjo vërtetohet edhe në Entin e Statistikave të Kosovës.Sipas Agjencisë së Statistikave, nataliteti ka filluar të bjerë në dhjetë vjetët e fundit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply