Një shtëpi me formë të pazakontë

Kompania arkitektonike Japoneze ‘Fujiwara Muro’, kohët e fundit ka realizuar shtëpi për një familje në Muko të Japonisë.

Karakteristikë e kësaj shtëpie është forma e saj e pazakontë, që lejon depërtimin e dritës në çdo kohë dhe gjatë çdo stine – por në mënyrë të kontrolluar.

muko_03

Shtëpia përmban të gjitha funksionet në një hapësirë të vetme, të shpërndara nëpër nivele të ndryshme.

Ky sistem synon të japë homogjenitet dhe dinamizëm ndërtimit, me formë ekscentrike. /NGJYRA.COM/

muko_05 muko_02 muko_07 muko_09 muko_08

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply