Një shtëpi moderne buzë liqenit

Të kesh një shtëpi buzë liqenit, është me të vërtetë diçka e mahnitshme dhe shumë komfore, andaj, shtëpia në një vend të tillë duhet të ketë një dizajn të veçantë, i cili ju mundëson të keni pamje mahnitëse nga çdo dhomë.

Në vijim do t’ju sjellim një shembull ideal të një vile buzë liqenit, me dizajn  unik – e nderuar nga konstruksioni i drurit dhe pjesa më e madhe është e veshur me xham transparent i cili mundëson lidhjen organike mes hapësirës së brendshme dhe asaj të jashtme.

shtepia liqe3

E ndërtuar në pyll dhe me vizura të mrekullueshme nga liqeni, qëndrimi në këtë vilë është tejet relaksues.

Po ashtu mobiliet e përdorura janë të thjeshta dhe shumë moderne, të cilat vilës i japin një ngrohtësi dhe elegancë njëkohësisht. /NGJYRA.COM/

shtepia liqe8 shtepia liqe2 shtepia liqe6 shtepia liqe9 shtepia liqe10 shtepia liqe11 shtepia liqe5 shtepia liqe4 shtepia liqe7

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply