Një shtëpi që qëndron pezull mbi ujë

Arkitektët e studios projektuese 314 kanë arritur të dizajnojnë një shtëpi ëndrrash me sipërfaqe rreth 1000m2 në një ngastër toke prej 7000m2.

Kjo shtëpi e ndërtuar në Athinë të Greqisë është realizuar sipas kërkesës së pronarit të saj, i cili është i dashuruar në botën ujore.

shtepia pezull1

Ai ka kërkuar një shtëpi që rri pezull mbi ujë dhe që duket si një varkë me vela dhe e lëmuar si një jaht.

Dizajni bioklimatik i banimit, ndjenja e ftohjes së shtëpisë përmes kontaktit me ujin dhe, përdorimi i diellit dhe energjisë gjeotermike – janë gërshetuar për mrekulli brenda një dizajni mjaft dinamik dhe modern, por edhe eko-miqësor. /NGJYRA.COM/

shtepia pezull4 shtepia pezull5 shtepia pezull6 shtepia pezull7 shtepia pezull2 shtepia pezull8 shtepia pezull9 shtepia pezull10 shtepia pezull11 shtepia pezull12 shtepia pezull13 shtepia pezull14 shtepia pezull21 shtepia pezull19 shtepia pezull18 shtepia pezull17 shtepia pezull16 shtepia pezull15 shtepia pezull20

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply