Një vilë moderne dhe futuristike

Në qytetin gjerman, Schondorf, në afërsi të liqenit Ammersee, studioja projektuese gjermane Bembé Dellinger ka projektuar një vilë unike futuristike.

Katet bashkohen funksionalisht dhe e plotësojnë njëri-tjetrin, ndërsa detajet që zakonisht bien në sy, janë kornizat e dritareve nga çeliku me ngjyrë të zezë, që janë në kontrast me ngjyrën e bardhë të fasadës.

shtepia R7

Në përgjithësi, forma e objektit përbëhet nga këndet e drejta dhe kështu ofron një efekt shumë dramatik.

Kjo vilë është quajtur “Shtëpia R” për shkak të 380 cilindrave të formave të ndryshme nga akrili, të cilët depërtojnë deri në pjesën e brendshme të murit, që mundëson njëkohësisht depërtimin natyral të rrezeve të diellit. /NGJYRA.COM/

shtepia R2 shtepia R6 shtepia R3 shtepia R8 Wohnhaus R in Schondorf shtepia R5 shtepia R4

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply