Njihuni me bukurinë natyrale të femrave nga të katër anët e botës

Një fotografe nga Rumania kishte dhënë dorëheqje nga puna për të filluar një jetë të re. Për dy vjet me radhë, Mihaela Noroc udhëtoi nëpër vende të ndryshme të botës – ku fotografoi qindra femra të rrethuara nga kulturat e tyre.

Projekti i saj quhet “Atlasi i Bukurisë”, ndërsa, nëpërmjet portreteve të femrave natyrale – Mihaela shpërfaq diversitetin e planetit tonë.

Fotografitë, sipas saj, dëshmojnë se bukuria ekziston kudo dhe, ajo nuk është çështje e kozmetikës dhe e përmasave – por, e personalitetit që ka një femër.

Mihaela ndoc1

Trendet globale na bëjnë të dukemi dhe të sillemi njësoj, por bukuria e njerëzve qëndron në faktin se jemi aq të ndryshëm. Në fund të fundit, bukuria gjendet brenda syve të personit që shikon dhe ai person çdoherë është dikush tjetër, thekson Mihaela.

Synimi i saj është të vazhdojë të fotografojë femrat në vende të ndryshme të botës, duke e kompletuar Atlasin e saj që e bëri të njohur në botë.

Fotografitë në vijim janë realizuar në 37 vende të ndryshme të botës (ne kemi përgjedhur 30 sosh) – ndërsa Mihaela, me një buxhet modest që zotëron – vazhdon të udhëtojë, dhe deri më tash ka vizituar mbi 60 shtete të botës. /NGJYRA.COM/

Mihaela ndoc2

Tibet, Kinë

Mihaela ndoc3

Maramures, Rumani

Mihaela ndoc4

Deti Baltik, Finlandë

Mihaela ndoc5

Shiraz, Iran

Mihaela ndoc6

Lugina Omo, Etiopi

Mihaela ndoc7

Yangon, Mianmar

Mihaela ndoc8

Rio de Janeiro, Brazil

Mihaela ndoc9

Xhungla e Amazonës

Mihaela ndoc10

Lugina Colca, Peru

Mihaela ndoc11

El Paico, Kili

Mihaela ndoc12

Etiopi

Mihaela ndoc13

Nasir al-Mulk, Iran

Mihaela ndoc14

Little India, Singapur

Mihaela ndoc15

Riga, Letoni

Mihaela ndoc16

New York, SHBA

Mihaela ndoc17

Havana, Kubë

Mihaela ndoc18

Chang Mai, Tajlandë

Mihaela ndoc19

Oxford, Mbretëria e Bashkuar

Mihaela ndoc20

Tibet, Kinë

Mihaela ndoc21

Mawlamyine, Mianmar

Mihaela ndoc22

Bogota, Kolumbi

Mihaela ndoc23

Havana, Kubë

Mihaela ndoc24

Medellin, Kolumbi

Mihaela ndoc25

San Francisco, SHBA

Mihaela ndoc26

Sydney, Australi

Mihaela ndoc27

Taskent, Uzbekistan

Mihaela ndoc28

Tbilisi, Gjeorgji

Mihaela ndoc29

Otavalo, Ekuador

Mihaela ndoc30

San Pedro de Atacama, Kili

Mihaela ndoc31

Maori Marae, Zelandë e Re

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply