Njihuni me kulturën japoneze të çajit, në Kyoto

Japonia njihet si vendi që prodhon çaj të gjelbër me shije të veçantë, paksa të hidhur, që mbushë trupin me energji, ndërsa ka dhe efekt qetësues për trupin dhe mendjen e njeriut.

Nëse ju intereson se si prodhohen, respektivisht kultivohen, “sencha”, “genmaicha” apo “matcha”, para se të arrijnë në raftet e shitoreve, atëherë, duhet të vizitoni Wazukan, në Kyoto, dhe të bëheni pjesë e turit turistik “Obubu Tea Tour”.

caji japoni 002

Gjatë këtij udhëtimi, do të mësoni për kulturën japoneze të çajit dhe do të vizitoni fushat ku  kultivohet çaji unikat në botë.

Në fund të udhëtimit katërditor ndërkaq, do të vizitoni shtëpinë e çajit, ku mund të shijoni çajin e freskët të sapovjelur – dhe si dhuratë do merrni dy paketime çaji. /NGJYRA.COM/

caji japoni 014 caji japoni 003 caji japoni 001 caji japoni 009 caji japoni 012 untitled caji japoni 006 Exif_JPEG_PICTURE caji japoni 008 caji japoni 004 caji japoni 005 caji japoni 010

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply