OSBE-ja

Qeveria e Kosovës, ka refuzuar pjesëmarrjen në një konferencë rajonale për çështje të pushtetit lokal në Budvë të Malit të Zi, më 5 dhe 6 prill, pasi që ka vërejtje në mënyrën se si Misioni i OSBE-së në Kosovë, si organizator i konferencës, e ka ftuar Kosovën të marrë pjesë në të.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply