Paisje të lezetshme për kuzhinë – apo ndoshta jo!?

Epo, nuk bëhen inovacione vetëm në fushën e teknologjisë dhe makinerisë, dikush mendon edhe për gjërat më praktike – siç është p.sh. kuzhina.

Kushdo që ka thënë mos luani me ushqim, ai nuk ka pasur pajisje të tilla të kushinës çfarë po ua prezantojmë sot.

Aty do të gjeni paisje me dizajne unike – duke filluar nga kapaku i tenxherës, garuzhda, e deri të dërrasa për prerje apo dhe ena që e ndanë të bardhën e vezës nga e kuqja.

Nëse ia kanë qëlluar me zbulimet e tyre apo jo – vlerësojeni vetë… /NGJYRA.COM/

kuzhina element17 kuzhina element5 kuzhina element13 kuzhina element19 kuzhina element20 kuzhina element21 kuzhina element22 kuzhina element23 kuzhina element16 kuzhina element8 kuzhina element15 kuzhina element7 kuzhina element6 kuzhina element4 kuzhina element2 kuzhina element1 kuzhina elemen20 kuzhina element14 kuzhina element10 kuzhina element11

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply