Përfaqësuesit fetarë

Katër përfaqësuesit fetarë shqiptarë janë duartrokitur gjatë ecjes së tyre në rrugët e Parisit, në kuadër të Marshimit Republikan.Ata kanë ecur të katërt të kapur prej dore dhe kanë përshëndetur të pranishmit, të cilët duartrokisnin dhe brohorisnin “Bravo! Bravo”.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply