Përmbytjet

Si pasojë e reshjeve të vazhdueshme të shiut dhe shkrirjes së borës, në disa komuna të Kosovës dhe në disa rrethe të Shqipërisë, ka pasur vërshime të mëdha– që kanë shkaktuar dëmetë mëdha në infrastrukturë, objektet e banimit, dhe tokat bujqësore.Sipas specialistëve kjo ndodhë si pasojë e mungesës së gjatë të kontrollit ndaj territorit dhe dëmtimeve të vazhdueshme të mjedisit natyror.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply