Puthjet më të sikletshme ndër të famshmit

Tani që interneti ka depërtuar në pothuajse çdo cep të botës, kemi mundësi t’i qasemi çdo lloj informate, të vlefshme e të pavlefshme.

Në këtë varg ne kemi përzgjedhur disa fotografi të sikletshme të personave të famshëm nga fusha të ndryshme. Nga Barack Obama me të shoqen, Michelle, e deri tek Russell Brand me Jason Segel.

Fotografitë kanë të bëjnë me shprehjet e fytyrës kur ata puthen, vendet ku ata puthen, mënyra se si puthen, e të tjera.

Kujdes: Për dikë, disa prej fotografive mund të duken të papërshtatshme! /NGJYRA.COM/   

charlize puthja932

Charlize Theron dhe Dane Cook

barack puthja93

Barack dhe Michelle Obama

 hugh puthja2

Hugh Hefner dhe Pamela Anderson

 scarlet puthja3

Scarlett Johansson dhe Sandra Bullock

 jessica puthja44

Jessica Simpson dhe Roberto Cavalli

 russel puthja4

Russell Brand dhe Jason Segel

 drew puthja22

Drew Barrymore dhe Ellen Page

 george puthja33

George Clooney dhe Tilda Swinton

 wiz puthja2

Wiz Khalifa dhe Amber Rose

 eva puthja992

Eva Mendes dhe Will Smith

 mariah puthja

Mariah Carey dhe Nick Cannon

 irina puthja

Irina Lazareanu dhe Mischa Barton

 meryl puthja5

Meryl Streep dhe Sandra Bullock

 john puthja

John Travolta dhe Kelly Preston

 gene puthja1

Gene Simmons dhe Shannon Tweed

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply