QKUK

Qendra Klinike Universitare e Kosovës u ka dalë në mbrojtje dy mjekëve të arrestuar dy ditë me parë nga Policia e Kosovës nën dyshim se po kryenin operime në shtëpinë e tyre të banimit dhe se kanë trafikuar barna nga sektori publik në ordinancën e tyre ilegale, raporton Koha.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply