Remitencat

Dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë në vende të ndryshme të Evropës dhe botës, paraqesin kategorinë më të madhe të të hyrave në Kosovë. Madje, remitencat (605 milionë euro) kalojnë edhe investimet e huaja (229 milionë euro) direkt në vend, të cilat mund të sjellin përfitime.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply