Rita Ora

Rita Ora i është bashkuar panelit gjykues të “The Voice of UK”. Ajo është një nga këngëtaret më të shitura të momentit dhe përzgjedhja e saj për të qenë pjesë e “voice britanik” s’ka qenë krejt e rastësishme.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply