‘Robi plaket kur don vet’

Kush thotë që moda është vetëm për të rinjtë? Mosha nuk është asnjë lloj pengese që ju të dukeni bukur dhe të jeni në hap me kohën/modën. Mjafton të keni lindur me instikt natyral për stilin.

Madje, sa më i vjetër personi që e ndjek stilin, ai duket dhe më tërheqës.

Në vijim ju sjellim 22 foto që më se miri dëshmojnë se – edhe meshkujt të moshës së pensionistëve, mund të duken fantastik. Merrni shembull pra, dhe mos pritoni zotërinj. Jeta është para jush! /NGJYRA.COM/

plaku stil 0001 plaku stil 0002 plaku stil 0003 plaku stil 0004 plaku stil 0005 plaku stil 0006 plaku stil 0007 plaku stil 0008 plaku stil 0009 plaku stil 0010 plaku stil 0011 plaku stil 0012 plaku stil 0013 plaku stil 0014 plaku stil 0015 plaku stil 0016 plaku stil 0017 plaku stil 0018 plaku stil 0019 plaku stil 0020 plaku stil 0021 plaku stil 0022

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply