Seksi në këmbë – si ta bëjmë?

E kanë praktikuar që në kulturën e vjetër indiane dhe atij i kanë dhënë formë madje edhe figurinat në tempujt e vjetër.

Mësoni edhe ju disa poza krejtësisht erotike të seksit në pozën në këmbë

Pozat seksuale në të cilat parterët qëndrojnë në këmbë, përkatësisht qëndron në këmbë së paku njëri ndër ta, ndërkaq tjetri i përkulur, në prehrin e tij apo diçka të ngjashme, bëjnë pjesë ndër pozitat më të kërkuara.

Ato pozita është shumë e vështirë të praktikohen nëse mashkulli nuk ka kondicion të mirë, ndërkaq varet edhe nga ajo se cilën pozitë e zgjidhni, sepse tek disa pozita kushtëzohen edhe me peshën e femrës dhe me elasticitetin e tij.

Sido që të jetë, puthja në pozitën në këmbë bën pjesë ndër pozitat më erotike dhe më të veçanta seksuale, të cilat kanë kuptim të veçantë edhe në kulturën e vjetër indiane. Figurinat erotike që i zbukurojnë tempujt e vjetër shpesh i tregojnë çiftet duke u puthur në pozitën në këmbë dhe kështu shfaqin përzemërsi dhe elegancë.

Më merr në prehër

kembe4444

Në këtë pozitë kuptim të veçantë ka nëse partnerja ka peshë të vogël trupore, ndërkaq mashkulli duar të fuqishme, sepse pozita mbi të kërkon mjaft punë. Mashkulli për fillin mbështetet për muri dhe partneren e ngre në prehër ashtu që në vithe të saj mbështet shuplakat e duarve, përkatësisht ia mban kërdhokullat. Femra me atë rast mbështjell këmbët përreth mashkullit, sikur me rastin e hipjes në kalë.

Mirëpo, kontakti nuk bën të jetë tepër i ngushtë, sepse do ta pengonin në lëvizjet para-prapa. Nëse keni fuqi të mjaftueshme, mund të largoheni nga muri dhe seksi në pozitën në këmbë të vazhdoni pa u mbështetur mashkulli për mur. Është shumë e këndshme edhe pozita në këmbë kur femra është e mbështetur për mur.

kembe2222

Meshkuj, duhet të dini që gjatë seksit nuk bën të harroni edhe përkëdheljen e gjoksit të saj, gjë që edhe më shumë do ta bëni edhe më të madhe kënaqësinë tuaj erotike.

Kënaqja duke e ngritur njërën këmbë

Shpesh ndodh që në ndonjë lokal privat të na vërshojnë afshi dhe dëshira e papritur për seks spontan. Qoftë në WC apo diku tjetër, pozita të cilën jua propozojmë është ndër më të mirat.

Pozita zhvillohet në atë mënyrë që të partnerët qëndrojnë me trup të kthyer ndaj njëri-tjetrit, dhe kështu të dy partnerët qëndrojnë të kthyer me trup të kthyer ndaj njëri-tjetrit duke u mbështetur për njëri me tjetrin për mur.

Nëse partnerja është më e vogël, mashkulli mbledh këmbët ose femra qëndron mbi shputat e këmbëve të tij dhe kështu e bëjnë më të lehtë punën. Ndërkaq në rast që dallimi në lartësi është tepër e madhe, pozita e tillë me siguri nuk duhet të praktikohet. Femra e ngre njërën këmbë pranë kërdhokullës së mashkullit dhe kështu i mundëson penetrim më të thellë, pra edhe kënaqësi më të madhe.

kembe111

Kënaqësia në pozitë të lakuar nga ana e përparme

Pozita e cila më shumë rikujton çiftëzimin e ndonjë lope, gomari apo të ndonjë kafshe të ngjashme, nga femra kërkon shumë elasticitet. Bëhet në atë mënyrë që femra me këmbë të shtrira anon përpara dhe me një dorë mbështetet për mur, ndërkaq mashkulli penetron nga ana e pasme.

Është shumë me rëndësi që me atë rast të qëndroni fuqishëm në dysheme, ndërkaq mashkulli penetron nga ana e pasme.

Kjo pozitë mashkullit i krijon mundësi penetrim në vagjinën e saj dhe kontrollim më të mirë të lëvizjeve brenda-jashtë,ndërkaq mundëson edhe përkëdheljen e klitorisit tëi saj dhe i krijon kënaqësi edhe më të madhe. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply