Shtëpia në formë të flluskave

Një shtëpi jo e zakonshme është projektuar dhe realizuar afër Kanës, në jug të Francës, nga arkitekti finlandez, Antti Lovag – ndërsa njihet si shtëpia verore e dizajnerit legjendar të modës, Pierre Cardin.

Shtëpia ka sipërfaqe prej 1200 metrash katrorë, duke përfshirë 10 apartmane të dekoruara nga artistë të ndryshëm, një holl pritës për 350 persona, si dhe një amfiteatër të hapur për 500 persona.

shtepia1111 carden

E gjithë shtëpia është e rrethuar me 8500 metra katrorë kopsht. /NGJYRA.COM/

shtepia1111 carden555 shtepia1111 carden444 shtepia1111 carden333 shtepia1111 carden77 shtepia1111 carden66 shtepia1111 carden888

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply