Shtëpitë lundruese

Të inspiruar nga varkat me vela, projektuesit e kompanisë gjermane “Steeltec37” dizajnuan shtëpitë lundruese në liqen.

Këto shtëpi kanë strukturë moderne – me një kostruksion metalik të mveshur me xham, në njërën anë, ndërsa në anën tjetër të mbuluar me kulm harkor ne formë të velave.

shtepia lundruese1

Me një interier modern dhe kompakt, vizurë magjepsëse dhe ndriçim natyral – të cilat i mundësojnë dritaret nga dyshemeja gjerë në pullaz – këto shtëpi, me shumë shije dhe stil, ofrojnë një jetë luksoze ujore të cilën nuk mund ta përjetoni në tokë. /NGJYRA.COM/

ar-che aqua, Steeltec 37   shtepia lundruese3 shtepia lundruese12 ar-che aqua, Steeltec 37 shtepia lundruese9 shtepia lundruese8 shtepia lundruese7 shtepia lundruese6 shtepia lundruese11shtepia lundruese ballina

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply