Shtrenjtimi i rrymës

Drejtuesit e Odës Ekonomike të Kosovës dhe ekspertë të ekonomisë, kanë ngritur shqetësimet e tyre lidhur me ngritjen e çmimit të energjisë elektrike. Ata kanë thënë se ngritja e çmimit të energjisë krahas situatës jostabile të ekonomisë, do të bëjë që bizneset të largohen nga Kosova.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply