Spray-arti i mahnitshëm i Eduardo Kobras (25 foto)

Eduardo Kobra është një artist i njohur nga Sao Paulo, Brazil, që krijon murale të bukura me teknikën e spërkatjes. Kobra njihet për artin rrugor reflektues, të cilin e ka krijuar në shumë qytete botërore.

Punimet e tij artistike janë lehtë të dallueshme, ku dominojnë personalitetet, artistë dhe muzikantë të njohur si Nëna Terezë, Dali apo Dylan, por dhe krijime të llojit V-J Day, që gjendet në Times Square të New Yorkut.

Stili i tij përfshin ngjyrat e ndritshme – që paraqiten në motive të ndryshme, e që janë shndërruar në atraksione turistike në vendet ku janë krijuar.

Për ju kemi përzgjedhur një galeri të punimeve të tij artistike – të cilat shpresojmë që do t’ju pëlqejnë. /NGJYRA.COM/

spray art 0001 spray art 0002 spray art 0003 spray art 0004 spray art 0005 spray art 0006 spray art 0007 spray art 0008 spray art 0009 spray art 0010 spray art 0011 spray art 0012 spray art 0013 spray art 0014 spray art 0015 spray art 0016 spray art 0017 spray art 0018 spray art 0019 spray art 0020 spray art 0021 spray art 0022 spray art 0023 spray art 00245

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply