Standardi jetësor

Sipas ekspertëve të ekonomisë, dallimet e mëdha në mes të pagave dhe çmimeve të konsumit po bën që standardi jetësor i kosovarëve të jetë i ulët, raporton Telegrafi.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply