Stimulimi i klitorisit me 5 veprime

Disa meshkuj sapo fillon loja e seksit hutohen paksa, e pra ju duhet t’jua tregoni se si të veprojë…

1. Oooh sa ndjenjë e mirë është kur me gishta butësisht po më përkëdhel klitorisin; po më eksiton pa masë! Plotësojani egon e tij dhe mësojeni se si duhet t’jua përkëdhelë butësisht klitorisin – kënaqësia nuk do t’ju mungojë.

Vetëm lavdërojeni, lavdërojeni sa më shumë! Por, nëse rastësisht herën e parë nuk ka qenë edhe aq i shkathët, ju vërtet ia keni bërë me dije se çka duhet të bëjë. Rezultati 1:0 për ju!

2. Provoni vetëkënaqjen drejtpërdrejt para tij dhe do të bindeni që do të eksitohet pa masë. Meshkujt janë shumë vizualë, kështu që njëherë kur shohin se cilat veprime i dëshironi, shumë më lehtë do të mësojnë t’ju kënaqin.

klit2

3. Qitni pak lubrifikant në gishtat e tij dhe merreni dorën e tij dhe çojeni aty poshtë, mu aty ku ju dëshironi. Merrni iniciativën në duar tuaja, dhe do të shihni që do të jetë shumë seksi, ndërkaq dora juaj e cila e udhëheq të tijën do ta mësojë me sekretin e shkathtësisë.

4. “Klitorisi është shumë i ndjeshëm dhe më së shumti më pëlqen kur e përkëdhelni butësisht”. Kur i tregoni qartë dhe zëshëm se çka vërtet dëshironi, do t’ia hiqni dyshimet dhe pasiguritë nga koka e tij.

5. “Nuk mund të përjetoj orgazmën pa stimulimin e klitorisit”. Meqenëse meshkujt nuk kanë klitoris, mos ua zini për të madhe përse nuk kuptojnë absolutisht asgjë. Tregojini qartë që pa stimulim të klitorisit puna mbetet në gjysmë. /NGJYRA.COM/  

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply