Tavolinat unike të kafesë

Nuk ka dyshim se tavolinat e kafesë janë pjesë të rëndësishme të interierit shtëpiak, ndërsa ato i gjëjmë në format nga më të ndryshmet.

Së fundi, dizajnerët kanë krijuar modele të jashtëzakonshme të tavolinave  – duke iu përshtatur secilit stil të interierit.

Disa nga tavolinat janë shumë të thjeshta, zakonisht me sipërfaqe nga qelqi dhe me bazament me forma të ndryshme të drurit, gurit, metalit etj.

Në vijim ju sjellim disa nga dizajnet interesante të tavolinave të kafesë… /NGJYRA.COM/

tavolina 10 100 10 tavolina14 14 tavolina111 tavolina3333 tavolina4444 tavolina2222 tavolina777 tavolna 13 tavolina888 tavolina9999 tavolina666 tavolina9191

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply