Të famshmet që e ruajtën virgjërinë deri në martesë!

Ato pohojnë se i kanë rezistuar me sukses epshit seksual deri në martesë dhe se virgjërinë e tyre ua falën bashkëshorëve (ish-bashkëshortëve). Edhe pse janë raste të rralla në këtë shekull – sidomos në mesin e yjeve – të shohim se cilat janë ato.

Mariah Carey

Mariah Carey Kicks Off The Empire State Building 20th Annual Valentine's Day Weddings Event

Këngëtarja e famshme pohon se për herë të parë kishte pasur marrëdhënie seksuale me tash ish burrin e saj, Nick Cannon. Ata u patën martuar dy muaj pasi e kishin filluar lidhjen, ndërsa kanë dhe dy fëmijë.

Adriana Lima

Adriana Lima2121

Manekinia e bukur disa herë pati deklaruar se po e ruan virgjërinë e saj për natën e parë të martesës. Ajo është martuar me basketbollistin Marko Jaric, ndërsa me ‘sukses’ kishte arritur të shmangej nga sharmi i Lenny Kravitz, me të cilin ishte në lidhje para martesës.

Jessica Simpson

kinopoisk.ru

Aktorja e kishte ruajtur virgjërinë deri në moshën 22-vjeçe, kur dhe ishte martuar për herë të parë. Në kulmin e famës së saj, ajo kishte thënë se ende është virgjine. Tashmë është në martesë të dytë dhe ka dy fëmijë.

Celine Dion

Celine Dion 1212

 

Celine Dion e kishte humbur virgjërinë pasi kishte mbushur 20 vjet. Ajo në atë moshë ishte martuar me burrin e saj René Angélil, përndryshe menaxher i saj, në të cilin thotë të jetë dashuruar qysh në takim të parë.

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow

Nëse mund t’u besohet deklaratave të saj, ajo e ka humbur virgjërinë në moshën 32-vjeçe, pasi ishte martuar për herë të parë…

Carrie Underwood

Carrie Underwood1212

Në moshën 27-vjeçe ajo është martuar me yllin e hokejit Mike Fisher. “Jam e lumtur që kam arritur t’u rezistojë të gjitha sfidave dhe si e virgjër të hyjë në martesë”, ka thënë Carrie. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply