Të famshmit: dikur dhe tash

Pamjen e tyre të tashme e kemi të freskët – atë të dikurshme ndoshta mund ta mbajmë në mend nga ndonjë film apo spot i preferuar, megjithatë, duhet pranuar se – me kalimin e viteve  – pamja e disa të famshmëve ka ndryshuar goxha shumë.

Në vijim ju sjellim në kujtim pamjen e dikurshme dhe të tashme të disa prej yjeve më të dashur të ekranit, ndërsa ju vlerësojeni sa kanë ndryshuar ata. /NGJYRA.COM/

vip ndryshime1

Scarlett Johansson

vip ndryshime2

Arnold Schwarzenegger

vip ndryshime3

Brad Pitt

vip ndryshime4

Demi Moor

vip ndryshime5

Britney Spears

vip ndryshime6

George Clooney

vip ndryshime7

Jennifer Aniston

vip ndryshime8

Dolph Lundgren

vip ndryshime9

Justin Timberlake

vip ndryshime10

Leonardo DiCaprio

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply