Të famshmit që mund të jenë udhëtarë të kohës

Ekzistojnë shumë njerëz në këtë botë që ngjasojnë me ndonjë person tjetër – e me të cilin nuk kanë fare lidhje gjaku. Ngjajshmëri mund të kenë edhe me ndonjë person që ka jetuar shumë kohë më parë. Por kur kjo gjë ndodh me njerëzit e famshëm, atëherë tregimi bëhet dhe më interesant.

Në vijim ju sjellim disa të famshëm që ngjasojnë se tëpërmi me personalitetet ose të panjohurit që kanë jetuar shumë kohë më parë – andaj, bestytët i përshkruajnë ata si udhëtarë të kohës.

Nëse janë të tillë apo jo – vlerësojeni ju lexues të nderuar, duke i krahasuar fotografitë e tyre. /NGJYRA.COM/

Johnny Depp

depp sozi1

… apo Thomas Tallis, kompozitor anglez që ka jetuar në vitet 1500

Nicolas Cage

Nic Cage_COMP

… apo ky person i panjohur, pamja e të cilit u regjitrua në vitin 1870

Leonardo DiCaprio

dicaprio sozi4

… apo Judy Zipper, nga një foto e vitit 1960

Charlie Sheen

sheen sozi5

… apo John Brown

Justin Timberlake

timberlake sozi11

… apo ky kriminel i dikurshëm

Brad Pitt

pitt sozi 12

… apo Hermann Rorschach, në foton e vitit 1910

Tommy Lee Jones

lee sozi8

… apo presidenti Andrew Johnson

Jay-Z

jay z sozi7

… apo ky njeri i panjohur nga Harlemi

Bruce Willis

willis sozi6

… apo gjenerali amerikan Douglas MacArthur

John Travolta

travolta sozi9

… apo ky njeri – pamja e të cilit u regjistrua në vitin 1860

Chuck Norris

norris sozi10

… apo piktori legjendar Vincent Van Gogh

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply