Tifogrupi Plisat

Paralajmërimi i grupit të tifozëve të FC Prishtina, Plisat, se me 14 tetor do të shkojnë në Beograd për ta përkrahur Kombëtarën e Shqipërisë në duel kundër Serbisë i ka tmerruar serbet, dhe kjo u vërejt në reagimet e medieve serbe.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *