Transformimi 100 vjeçar i bukurisë femërore, në 1 minutë

Një ekip i kompanisë Cut Video ka angazhuar një modele, e cila në një video-material 1 minutësh ka prezantuar transformimin 100 vjeçar të bukurisë femërore. Aty mund të verëni ndryshimin radikal që ka përjetuar brenda një shekulli rregullimi i flokëve por dhe grimi te gjinia femërore. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply