Transformimi i peizazheve të famshme me një copë letre

E tëra filloi si një shaka, për të fituar pastaj famën botërore. Ky është tregimi për Rich McCor, njeriun i cili nëpërmjet një copë letre e shndërroi orën e fashme të Londrës, Big Ben, në orë dore.

Kjo gjë i kishte pëlqyer disa kalimtarëve të rastit, ndërsa me kalimin e kohës, fotografi McCor vazhdoi të bënte gjëra të tilla edhe para objekteve tjera të famshme të vendlindjes së tij, Londrës – të cilën, siç thotë ai, e kishte injoruar deri atëherë.

Postimi i fotografive të tilla, në profilin e tij në Instagram, bëri që ai të fitonte famën botërore, derisa një ditë u kontaktua edhe nga botuesi i  famshëm i turizmit, “Lonely Planet”, të cilët i kërkuan që këto trasnformime t’i vazhdonte dhe në qytetet tjera të botës, respektivisht para objekteve të famshme të këtyre qendrave… Dhe, kështu, puna vazhdoi në Stokholm, Amsterdam, Kopenhagë, Paris… ndërsa rezultati është vërtetë mbresëlënës.

Për më shumë shikojeni fotogalerinë  në vijim. /NGJYRA.COM/

Rich trasnformuesi 002 Rich trasnformuesi Rich trasnformuesi 003 Rich trasnformuesi 004 Rich trasnformuesi 005 Rich trasnformuesi 006 Rich trasnformuesi 007 Rich trasnformuesi 008 Rich trasnformuesi 009 Rich trasnformuesi 010 Rich trasnformuesi 011 Rich trasnformuesi 012 Rich trasnformuesi 013 Rich trasnformuesi 014 Rich trasnformuesi 015 Rich trasnformuesi 016

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply