Transporti i çmendur me motoçikletë

Motoçiklistët njihen si njerëz të veçantë që pëlqejnë jetën e shfrenuar. Megjithatë, jo të gjithë motoçiklistët identifikohen me veshmbathje të lëkurës dhe ngasje të shpejtë.

Ju sjellim disa imazhe të përzgjedhura të motoçiklistëve që janë kapur nga objektivi i kamerës dhe foto-aparatit në pjesë të ndryshme të botës, të cilët vërtetë duken të krisur (nga nevoja), sidomos kur mjetin e tyre me dy rrota e shfrytëzojnë për transport të gjësendeve apo dhe njerëzve të tjerë.

Nuk do t’ju kishim sugjeruar që edhe ju të provoni të bëni gjëra të tilla – ndërsa se sa qesharak duken ata në rrugë – shikoni në vijim. /NGJYRA.COM/

motocik38 motocik37 motocik36 motocik35 motocik39 motocik40 motocik34 motocik33 motocik32 motocik31 motocik30 motocik27 motocik26 motocik19 motocik20 motocik21 motocik22 motocik23 motocik24 motocik25 motocik18 motocik17 motocik16 A motorbike overloaded with pots and buckets driving down a lush gree jungle road just outside Hampi village, Karnataka, India. motocik14 motocik13 motocik12 motocik6 A man rides a motorcycle carrying six children on their way back home from school at Greater Noida in the northern Indian state of Uttar Pradesh motocik8 motocik9 A man carries a sofa on his motorcycle on a highway near Kenya's capital Nairobi motocik11 motocik4 motocik3 motocik2 motocik1 Scenes Of India

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply