TuboHoteli, përjetim ndryshe për turistët

Ka aq shumë destinacione interesante për të udhëtuar nëpër botë sa që do të ishte mëkat nëse paratë do t’i shpenzonitpër të qëndruar në dhoma të shtrenjta të hoteleve.

Studioja projektuese T3arc, ka projektuar një hotel unikat, i cili përbëhet prej tubave reciklues nga betoni i armuar.

tubohotel8

Dhomat janë të ndërtuara nga 3 module që palosen në formë të piramidës, ndërsa për të arritur tek shtrati duhet t’i përdorni shkallët.

Për realizimin e këtij hoteli, nga tubat e betonit të armuar dhe fasadës nga qelqi, janë nevojitur vetëm 3 muaj kohë. /NGJYRA.COM/

tubohotel2 tubohotel3 tubohotel6 tubohotel7 tubohotel4 tubohotel5

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply