Tunelet magjepsëse mes pemëve

Ka aq shumë vende të bukura në planetin e Tokës sa që dhe fjalët “të mahnitshme” dhe “magjike” duken të vogla për t’i përshkruar ato.

Në vijim ju prezantojmë tunelet më të bukura në botë që janë krijuar mes pemëve – e që vizitorëve të përditshëm, e sidomos turistëve, ua rrembejnë mendjen dhe shpirtin.

Dhe, nëse jeni dashamirë të udhëtimeve dhe dëshironi të përjetoni një eksperiencë të paharruar, atëherë ju preferojmë të vizitoni së paku ndonjërin prej këtyre tuneleve. /NGJYRA.COM/

1. Tuneli në Kopshtet Bodnant, Britani e Madhe

tuneli lisa1

2. Tuneli mes panjëve në Oregon, SHBA

tuneli lisa2

3. Tuneli mes lisave në Holandë

tuneli lisa3

4. Rruga në Bon, Gjermani

tuneli lisa4

5. Tuneli i Wisterias në Japoni

tuneli lisaaaa

6. Tuneli i bershënit në Carmarthenshire, Britani e Madhe

tuneli lisa6

7. Tuneli Sakura, Japoni

tuneli lisa7

8. Shëtitorja e bambusë në Kioto, Japoni

tuneli lisa8

9. Shëtitorja Jacarandas në Afrikën Jugore

tuneli lisa9

10. Parku Francisco Alvarado në Kostarikë

tuneli lisa10

11. Behari i qershisë në Busan, Korea Jugore

tuneli lisa11

12. Behari i qershisë në Yokahoma, Japoni

tuneli lisa12

13. Dark Hedges në Irlandën Veriore

tuneli lisa13

14. Tuneli në Sena de Luna, Spanjë

tuneli lisa14

15. Malet  Ashdown, Britani e Madhe

tuneli lisa15

16. Smugglers Notch në Vermont, SHBA

tuneli lisa16

17. Tuneli i Dashurisë, Ukrainë

tuneli lisa17

18. Një rrugë në Jerez, Spanjë

tuneli lisa18

19. Tuneli mes pemëve në Portugali

tuneli lisa19

20. Tuneli përgjatë lumit Mississippi, në Louisiana, SHBA

tuneli lisa20

21. Rruga në Porto Alegre, Brazil

tuneli lisa21

22. Tuneli në stacionin historik Marconi në Kaliforni, SHBA

tuneli lisa22

23. Tuneli Ginkgo në Japoni

tuneli lisa23

24. Stacioni Gyeonghwa në Jinhae, Korea Jugore

tuneli lisa24

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply