Ulrike Lunacek

Raportuesja për Kosovën në PE, Ulrike Lunacek tha se normalizimi i marrëdhënieve dhe njohja Kosovës do të jetë një kusht për hyrjen e Serbisë në Bashkimin Evropian.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply