UP – Rektori

Universiteti i Prishtinës dhe rektori Ramadan Zejnullahu, janë ndëshkuar me 16 mijë euro gjobë (9+7) nga Inspektorati i Punës, për shkeljen e Ligjit të punës në një konkurs të Fakultetit të Mjekësisë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply