Veturat e vjetra

Vendimi i Qeverisë së Kosovës për heqjen e kufizimeve për importin e veturave, pavarësisht vjetërsisë, sipas një hulumtimi të bërë nga Institutit  GAP, thuhet të ketë shkaktuar dëme të mëdha në mjedis dhe po ashtu ka rritur numrin e aksidenteve në trafik, raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply