Villa Toc, shtëpia që flet njëzeri me ambientin

Një shtëpi bashkëkohore, ku vjen në shprehje përdorimi i gjerë i materialeve natyrore, siç janë druri dhe guri, e bëjnë shtëpinë Toc të përshtatet në mënyrë të përkryer me ambientin që e rrethon.

“Shtëpia Toc” është e projektuar nga kompania arkitektonike meksikane Elias Rizo ndërsa është ndërtuar në një pyll të izoluar në Tapalpa të Meksikës.

toc-house1

Dritaret e mëdha nga xhami të cilat e rrethojnë qëndrimin ditor, lejojnë që kjo hapësirë të ketë insolim maksimal por edhe lidhje të drejtpërdrejtë më hapësirën e jashtme, gjë që e bënë edhe më unike në stilin e saj. /NGJYRA.COM/

toc-house13 toc-house4 toc-house6 toc-house7 toc-house16 toc-house17 toc-house20 toc-house21 toc-house11 toc-house2 toc-house10 toc-house9 toc-house5 toc-house8 toc-house18 toc-house19

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply