Yjet më hot që vijnë nga e njëjta familje

Ndonjëherë talenti lind në familje, dhe kjo ka bërë që në botën hollivudiane të kemi disa yje nga e njëjta familje. Por, ka prej atyre që janë bekuar edhe me talent e edhe me hijeshi.

Madje, femrat e pyetura nëse janë në dijeni se këta të famshëm, kuptohet meshkuj, kanë vëllezër që gjithashtu janë aktorë të famshëm, shumica nuk e kanë ditur. Kjo gjë i ka bërë ato të hutohen e të mos e dinë se në cilin prej vëllezërve “kanë rënë në dashuri”.

E njëjta ka ndodhur edhe me meshkujt e intervistuar, kësaj radhe për aktoret femra të Hollywoodit, dhe janë shprehur të habitur për faktin se të preferuarat e tyre kanë edhe nga një motër gjithashtu të famshme me të cilën ngjajnë shumë.

Për këtë arsye ne kemi bërë një përzgjedhje të tyre për t’i parë edhe ju se kush janë ata/ato. /NGJYRA.COM/    

familja HEMSWORTH

Vëllezërit Hemsworth

Esquire Celebrates The Grand Opening Of Esquire House LA With International Medical Corps Benefit Hosted By Sienna Miller - Inside

Vëllezërit Skarsgård

familja  franco

Vëllezërit Franco

familja olsen

Motrat Olsen

familja wilson

Vëllezërit Wilson

familja madden

Vëllezërit Madden

"A Nightmare On Elm Street" Los Angeles Premiere - Red Carpet

Motrat Mara

familja fanning

Motrat Fanning

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply