Yjeve që u janë zbuluar videot intime

Dikujt ua kanë shkatërruar famën, e dikujt ua kanë ndrequr. Dikush është ndjerë në siklet, e dikush është çliruar.

Janë këto video-xhirimet seksi të incizuara nga yjet holivudiane me ish-partnerët, disa prej tyre madje edhe pa qenë fare të famshme.

Ka edhe prej atyre që famën e kanë arritur pikërisht pas publikimit të atyre videove. Po dihet për këtë po flasim këtu, apo jo?

Por, janë dhe disa yje që sot kanë jetë të qetë, mirëpo të kaluarën s’mund ta fshijnë.

Të shohim se kush ka qenë viktimë videove të seksit që u janë publikuar para ose pas arritjes së famës! /NGJYRA.COM/

1pamela

Pamela Anderson

2paris

Paris Hilton

3katie

Katy Price

4jennifer

Jennifer Lopez

5tila

Tila Tequila

6kendra

Kendra Wilkinson

7 kim

Kim Kardashian

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply