Zoran Zaev

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev ka thënë se flamuri shqiptar do të jetë prezent në selinë e LSDM-së, kur ta kërkojnë anëtarët shqiptarë.Ai tha se shqiptarët duhet ta ndjejnë veten si të barabartë në Maqedoni dhe duhet së bashku të punojmë për një ardhme më të mirë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply