Është koha për mobilimin e tarracës

Mobilimi modern mund të jetë një zgjedhje perfekte për një tarracë apo verandë bashkëkohore – pasi që këto mobile ofrohen të punuara nga materiale të llojllojshme (plastikë, dru, dru palme) dhe vijnë në dizajne dhe forma të ndryshme.

Nëse në verandën tuaj moderne vendosni elemente/orendi të enterierit do të bëhej një kombinim perfekt mes ambientit të brendshëm dhe atij të jashtëm.

tarraca34

Mobilimi i ambientit të jashtëm me kolltukë të mëdhenj dhe kanape multifunksionale ose edhe me karrige të shtrira dhe ato të tryezarisë mund ta bëjnë verandën apo tarracën tuaj të duket e mrekullueshme.

Sidoqoftë, blerja e mobileve dhe përzgjedhja e tyre, natyrisht sipas vendit dhe buxhetit që dispononi,  është eksperiencë interesante dhe atraktive për ta bërë. /NGJYRA.COM/

tarraca22 tarraca21 tarraca33 tarraca35 tarraca26 tarraca25 tarraca24 tarraca18 tarraca6 tarraca7 tarraca5 tarraca3 tarraca1 tarraca2 tarraca10 tarraca9 tarraca8 tarraca16 tarraca12 tarraca17 tarraca23 tarraca19 tarraca27 tarraca29 tarraca31

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply