Femra, kujdes kur blini online!

Se blerja online ka marrë hov nuk do shumë diskutim. Interneti ka mundësuar që nga shtëpia juaj të blini psh. ndonjë fustan të preferuar përtej oqeanit – në ndonjë kontinent tjetër.

Thënë shkurt, interneti iu ka mundësuar njerëzve të kursejnë kohë, pse jo dhe para… dhe njëkohësisht në pafundësi të shfletojnë fotografitë e veshmbathjeve dhe aksesorëve të ndryshëm – derisa të vijnë të zgjedhja e duhur.

Megjithatë, jo të gjithë janë ndarë të kënaqur me blerjet online – sidomos femrat që kanë porositur fustane “firmato” nga Kina dhe jo vetëm – madje dhe ato të nusërisë. Zhgënjimi i tyre ishte më se i dukshëm, dhe ato nuk kanë përtuar ta ndajnë atë përvojë me të tjerët përmes rrjeteve sociale.

Se për çfarë bëhet fjalë, shikoni foto-galerinë në vijim, ku prezantohet malli që ato kanë parë dhe zgjedhur në internet dhe produkti që ka arritur në shtëpinë e tyre. /NGJYRA.COM/

fustane online9 fustane-online27 fustane-online24a fustane online22 fustane-online25 fustane online16 fustane online10 fustane online13 fustane online4 fustane online2 fustane online1 fustane online3 fustane online7 fustane online5 fustane online19 fustane online17 fustane online18 fustane online11 fustane online12 fustane online14 fustane online20 fustane-online26 fustane-online6a fustane online23 fustane online21

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply